Ontwerp jouw eigen telefoonhoesjes

De mobiele telefoon is tegenwoordig misschien wel het belangrijkste object dat mensen in hun bezit hebben. Velen kunnen dan ook niet meer zonder dit apparaat, aangezien het er ontzettend veel belangrijke en onbelangrijke zaken op heeft staan. Zo regelt men momenteel de bankzaken op de mobiel, de sociale mediakanalen worden bijgehouden, de e-mailaccounts kunnen bekeken worden en daarnaast kan er ook nog steeds gebeld en ge-sms’t worden met de telefoon. Door al deze zaken dragen veel mensen de mobiele telefoon gedurende de dag altijd met zich mee. Zo blijft men niet alleen bereikbaar, maar ook op de hoogte van wat anderen aan het doen zijn. Echter, komt het helaas nog steeds vaak voor dat mensen hun mobiel laten val. Hierdoor kunnen telefoons en de schermen kapotgaan. De oplossing om dit tegen te gaan is het aanschaffen van een telefoonhoesje, zodat er een stevige laag om de mobiel zal zitten. Dit maakt de kans op beschadiging een stuk kleiner. 

 

Diverse hoesjes

Er zijn diverse soorten hoesjes online te verkrijgen. De meeste favoriete hoesjes zijn vooral de opvallende telefoonhoesjes. Denk hierbij aan felle kleuren zoals groen en oranje, die vaak vooral door jongeren om de telefoon gedaan worden. Tevens zijn er hoesjes te verkrijgen die diverse afwisselende prints hebben. Deze printjes kunnen bijvoorbeeld bestaan uit dieren, voedsel of andere grappige objecten. Vooral onder de millenials heeft dit soort hoesjes vaak de voorkeur. Om ervoor te zorgen dat er ook wat volwassenere modellen zijn, zijn deze soorten ook te verkrijgen. Hierbij kan gedacht worden aan leren hoesjes waarin ook pasjes gedaan kunnen worden of aan effen kleuren die iets minder opvallen, zoals zwart of wit. Veel van deze soorten hoesjes zijn online te verkrijgen bij een winkel zoals Case 24.  

 

Voor de telefoon

Daarnaast is het bij hen zelfs mogelijk om jouw eigen telefoonhoesje te ontwerpen. Een telefoonhoesje ontwerpen is makkelijker dan je in eerste instantie zou denken. Je kan jouw eigen ontwerp namelijk gewoon uploaden bij de website en dan gaat het bedrijf voor je aan de slag. Zorg er wel voor dat je de juiste soort telefoon kiest voor het hoesje, zodat deze ook daadwerkelijk om jouw mobiele telefoon zal passen. Je kan als ontwerp iets creatiefs uitkiezen, maar het is natuurlijk ook leuk om te gaan voor een foto op de achtergrond van jouw mobiel. Tevens kan dit als cadeau gegeven worden. Zo kan jij leuke herinneringen van bijvoorbeeld een vakantie op een hoesje laten plaatsen en deze cadeau doen aan een van je vrienden of vriendinnen.