Een mooie fotolijst voegt iets toe aan je muur

Je zou denken dat we steeds minder foto's aan de muur hangen. De meeste foto's die we maken staan immers op onze mobieltjes en om deze foto's af te laten drukken, dat vergeten we vaak. Maar als je dan je foto's hebt laten afdrukken, dan kun je deze maar beter direct in een mooie fotolijst doen. Zo voorkom je dat de foto gaat kreuken of dat deze op een stapel oud papier belandt. Het is alleen nog even aan jou om te bepalen welke fotolijst je kiest. Ga je voor een fotolijst met een houten frame? Of past een aluminium of kunststof frame beter bij jouw interieur?

Hoe hang je een fotolijst aan de muur?

Het is momenteel helemaal hip om een soort van dubbelzijdig tape te gebruiken achter de fotolijst. Maar wat nu als je eens een andere foto in de lijst wilt doen? Dan is de kans groot dat je de muurt, de muurverf of het behang beschadigt. Je kunt er beter voor kiezen om de lijsten goed op te hangen door een gat te boren, een plug te gebruiken en er een schroef in te draaien. Aan de achterkant van iedere lijst zit een ophangsysteem, je kunt de lijst dus altijd keurig recht ophangen.

Een groter formaat lijst is ook leuk

In een fotolijst A4 kun je een mooie uitvergroting ophangen. Je kunt in de A4 lijsten ook een mooie collage maken of je plaatst er je diploma's of certificaten in. Deze zijn, over het algemeen, geprint op A4 formaat. Door je diploma's en certificaten in te lijsten en op je werkplek op te hangen, straalt je werkplek direct een soort professionaliteit uit. Zeker wanneer je een werkplek hebt waar je ook je cliënten ontvangt, kunnen deze diploma's en certificaten het vertrouwen in jou vergroten.

Lijst de kunst van je kinderen in

Heb je kinderen? Dan weet je dat ze een enorme hoeveelheid "kunst" produceren op school. Eigenlijk begint dat al op de peuterspeelzaal. Het is ondoenlijk om alle kunstwerken tentoon te stellen, je kunt je kinderen dus zelf laten kiezen. Zorg dat je een grote fotolijst hebt voor ieder kind. Je kind mag aangeven wanneer het tijd is om een nieuw kunstwerk in te lijsten. Van de kunstwerken die niet in een lijstje belanden, kun je een foto maken en deze mailen naar het mailadres dat je bij de geboorte van je kind aanmaakt. Zo gaat er niets verloren, maar blijft de zolder gewoon het domein van de kampeerspullen.